Offentlig inst. eller senior support

5 cm interval
Med Designsofas unikke 5 cm interval i bredde moduler kan vi hjælpe dig med at udnytte dit rum maksimalt. Fx hvis du vælger et 70 cm modul, og der er mellem 0-2,5 cm for meget i forhold til din væg, har du mulighed med vores sofa at vælge et 65 cm modul, hvilket betyder, at du nu har 0-2,5 cm fra sofa til din væg. Vi anbefaler dog minimum 1 cm luft mellem sofa og væg.

Siddehøjder
Vores standard siddehøjde er 45 cm. Men da vores sofaer leveres i Standard og IQ versioner med 18 cm frontbræt og 12 cm frontbræt, og træben leveres fra 8-18 cm, kan Nordic-C modulsofaer leveres i siddehøjder fra 35-51 cm.

Sædedybder
Vores sofaer kan leveres med to sædedybder – Standard og Kort. Kort sædedybde er en fordel for personer med korte ben eller i miljøer, hvor man ønsker et strømlinet udtryk.

Mange valgmuligheder i moduler, arme og ben
Intet andet sofaprogram tilbyder så mange moduler, arme og ben som vores program. Fx fås en række af vores ben i højde interval på 2 cm, fra 8-18 cm.
Ved de utallige kombinationsmuligheder i vores designprogram, har du derfor mulighed for at designe din helt egen unikke drømmesofa.

Fikseret sidde- og ryg-hynder
For at sikre at din designsofa altid har det optimale udtryk og bedste siddekomfort, leveres alle sidde- og ryghynder fikseret med velcro på bagsiden. Dette sikrer hynder mod at skride og forskubbe sig ved brug, og derved få sofaen til at fremstå mindre tiltrækkende, og med mindre risko, for at skubbe hynderne ud af sofaen.

Markedets højeste kvalitet
Med designsofa får du en sofa af markedets højeste kvalitet. Vi er ikke gået på kompromis med noget i vores produkt, og derfor kan vi sikre dig den bedste kvalitet til fornuftige priser. Se meget mere om vores kvalitet under Quality facts: Kvalitet.

Markedets største fleksibilitet
Ved designsofa tilbyder vi ikke bare Europas største sofakoncept, hvor du via vores 3D designprogram kan designe din egen unikke drømmesofa. Vi tilbyder også en række muligheder i vores fleksibilitet, hvor andre leverandører må give op. Vi går endda også gerne endnu længere, så kontakt også gerne med spørgsmål. Se meget mere om vores fleksibilitet under Quality Facts: Fleksibilitet.

Moderne designsofa til Traditionelle Nordiske stole.
Ved at vælge kort siddedybe, hård sædehynde og med højdetilpasset ben er Designsofa ideel som sofa til vores tradition program, herunder Sorø hvilestolen som benyttes af mange seniorer.

Stort udvalg af Tekstiler og læder
Ved designsofa er det vigtigt at vi tilbyder dig, så mange muligheder indenfor tekstil og læder, at du med stor sikkerhed kan finde et udtryk på din drømmesofa, som passer til dig. Derfor tilbyder vi mere end 30 valg i læder og mere end 300 valg i tekstil.
Af disse tilbydes en række af produkterne desuden som, Brandhæmmende, Let at rengøre, kæledyrs-venlige og vandafvisende.

Brandhæmmende materiale
Designsofa kan fås i brandhæmmende materiale. Dette er krav til skibe, offshore, og visse offentlige institutioner og kan være en fordel i private hjem.

Mulighed for inkontinens dug indbygget i betræk
Ved designsofa har du mulighed for at få indbygget inkontinensdug i dit betræk for at forebygge mod gennemløb af væsker. Dette kan især være en fordel ved offentlige institutioner eller seniorer.

Tekstil eller læder efter eget ønsket.
Når du designer din helt egen unikke drømmesofa, tilbyder vi også at du kan vælge dit eget tekstil eller læder, hvis du har ønsker om dette. Hvis du har et unikt ønske og har fundet det betræk som passer perfekt til dig, har du mulighed for at få dette betrukket på din unikke drømmesofa.
Ønsker du din drømmesofa leveret i det, vi kalder kundestof, bedes du blot sikre dig, i samarbejde med forhandleren, at den rette mængde tekstil eller læder bliver leveret til vores fabrik, hvorefter vi syr din sofa efter ønske.

Samhørige produkter
Når du designer din egen unikke drømmesofa i Europas største designsofa program, er det vigtigt, at vi også kan levere produkter som matcher din nye sofa. Derfor tilbyder vi såvel lænestole i vores Tradition og Living serier. Se mere under matchende stole produkter.

FSC certificeret træ
Ved Designsofa går vi ind for bæredygtighed og er bevidste om det træ, vi benytter. Vores træ er FSC certificeret. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end hvad skoven selv kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får det rette sikkerhedsudstyr og løn