Erhverv

5 cm interval
Med Designsofas unikke 5 cm interval i bredde moduler kan vi hjælpe dig med at udnytte dit rum maksimalt. Fx hvis du vælger et 70 cm modul, og der er mellem 0-2,5 cm for meget i forhold til din væg, har du mulighed med vores sofa at vælge et 65 cm modul, hvilket betyder, at du nu har 0-2,5 cm fra sofa til din væg. Vi anbefaler dog minimum 1 cm luft mellem sofa og væg.

Brandhæmmende materiale
Designsofa kan fås i brandhæmmende materiale. Dette er krav til skibe, offshore, og visse offentlige institutioner og kan være en fordel i private hjem.

Logo print på din sofa
Hos Nordic-C tilbyder vi muligheden for at få printet logo eller andre motiver på tekstilet. Derfor kan du skabe et endnu mere unikt møbel. Om det er puder med et ønsket motiv eller et firmalogo på sofaen venligst hør nærmere om betingelserne og priserne via vores kundeservice.

Bi-Color (tri-color)
Når du skal designe din egen unikke drømmesofa, er det også vigtigt for os at tilbyde alle mulige valg. Derfor tilbyder vi, at du kan vælge op til tre tekstiler/læder/farver på din nye sofa. Vælg fx korpus i hvid Paloma læder, ryghynder i blå uld, og sædehynder i grøn London tekstil. Kun fantasien sætter grænser, når du designer din egen unikke sofa.

Stort udvalg af Tekstiler og læder
Ved designsofa er det vigtigt at vi tilbyder dig, så mange muligheder indenfor tekstil og læder, at du med stor sikkerhed kan finde et udtryk på din drømmesofa, som passer til dig. Derfor tilbyder vi mere end 30 valg i læder og mere end 300 valg i tekstil.
Af disse tilbydes en række af produkterne desuden som, Brandhæmmende, Let at rengøre, kæledyrs-venlige og vandafvisende.

Tekstil eller læder efter eget ønsket.
Når du designer din helt egen unikke drømmesofa, tilbyder vi også at du kan vælge dit eget tekstil eller læder, hvis du har ønsker om dette. Hvis du har et unikt ønske og har fundet det betræk som passer perfekt til dig, har du mulighed for at få dette betrukket på din unikke drømmesofa.
Ønsker du din drømmesofa leveret i det, vi kalder kundestof, bedes du blot sikre dig, i samarbejde med forhandleren, at den rette mængde tekstil eller læder bliver leveret til vores fabrik, hvorefter vi syr din sofa efter ønske.

Alternativ trådfarve
Når du designer din egen drømmesofa, er det også vigtigt, at du kan personliggøre sofaen til dit eget udtryk. Derfor tilbyder vi, at du kan få alternative syninger på din nye drømmesofa. Vi tilbyder forskellige farver tråd i samme tykkelse, som udstillede modeller.

FSC certificeret træ
Hos Nordic-C går vi ind for bæredygtighed og er bevidste om det træ, vi benytter. Vores træ er FSC certificeret. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end hvad skoven selv kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får det rette sikkerhedsudstyr og løn.

3D Designprogram
For at du kan få den optimale oplevelse ved at designe din egen drømmesofa, tilbyder vi dig branchens bedste 3D tegneprogram. Her er det nemt at visualisere, hvordan din nye sofa kommer til at se ud, mens du hele tiden kan holde øje med målene.
Desuden kan du, hvis du benytter en tablet, prøve augmented reality, hvor du via ikonet for dette, kan placere dit design i rummet, og se hvordan dit unikke design tager sig ud i dit miljø