CSR

Hos os er det vigtigt at vi gør absolut det bedste for ikke bare kvaliteten af vores produkt, men også af de forhold produktet er fremskaffet under, og leveret til dig.
Derfor er vores produkter produceret i Europa, i lande hvor vi har mulighed for at kontrollere arbejdsforholdene lever op til Europæiske standarder.

Ved Designsofa går vi ind for bæredygtighed og er bevidste om det træ, vi benytter. Vores træ er FSC certificeret. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end hvad skoven selv kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får det rette sikkerhedsudstyr og løn.
Designsofa produceres af professionelle håndværkere, som arbejder under ordnede forhold, og Designsofa produceres i Europa, ikke blot for at vi kan sikre oprindelsen af komponenterne i din unikke sofa, men også for at sikre en stabil og høj kvalitet i produktet, det professionelle håndværk.

Ved at producere Designsofa i Europa minimerer vi miljøbelastningen ved transport, fra skov til stue. Dette er vi meget stolte af. Derfor er det også vigtigt for os, at vi sender din drømmesofa sammen med andres unikke designsofaer, for at sikre optimal udnyttelse af transporten og derved minimal miljøbelastning.