Om os

Designsofa er dansk design, produceret i Europa, af håndværkere indenfor hver deres felt. Designsofa er det modsatte af standard løsninger.

Når din forhandler placerer din ordre, sendes den til fabrikken, hvor håndværkerne begynder bygningen af din unikke sofa. Det FSC certificeret træ skæres efter målene, skummet formes, syerskerne syr betrækket, og polstrene betrækker din sofa, inden den gennemgår en gennemgribende kvalitetskontrol, og gøres klar til afsendelse, sammen med andres unikke designsofaer, for at sikre optimal udnyttelse af transporten og derved minimal miljøbelastning.

Vores fabrik har en unik beliggenhed for sofa- og polster-industrien. I dette område af Europa produceres bl.a. nogle af de største design-mærker indenfor møbler, og bilproducenterne får syet deres sæder. Håndværkerne har derfor stor erfaring og en lang tradition for at producere vores møbler af markedets højeste kvalitet. Helt lige stikninger er et kvalitetsstempel på møbler. Helt lige dobbelt stikninger er et særsyn for høj kvalitet. På Designsofa får du selvfølgelig begge dele.

Designsofa er et varemærke under den danske virksomhed Nordic-C ApS.

Læs mere om Nordic-C på www.nordic-c.com