Kvalitet

Ramme i massivt bøgetræ
Kvalitetskravene ved vores sofaer starter i korpus/rammen. Det er her vi sikrer lang levetid af din sofa for at undgå, at den bryder sammen. Som en af de få sofa leverandører på markedet, tilbyder vi massive rammer af bøgetræ. Vi tilbyder bøgetræ frem for de normale nordiske alternativer som fyrretræ, spånplade eller krydsfiner.

10 års garanti på bøgetræ ramme
Med Designsofa får du markedets højeste kvalitets bøgetræsramme på din nye sofa. For at understøtte denne kvalitet tilbyder vi 10 års brudgaranti på bøgerammen i vores sofaer. Kontakt os evt. for at høre nærmere om betingelserne omkring garantien på bøgerammen.

Helt lige dobbeltstikninger (syninger)
Vores fabrik har en unik beliggenhed for sofa- og polster-industrien. I dette område af Europa produceres bl.a. nogle af de største design-mærker indenfor møbler, og bilproducenterne får syet deres sæder. Håndværkerne har derfor stor erfaring og en lang tradition for at producere vores møbler af markedets højeste kvalitet. Helt lige stikninger er et kvalitetsstempel på møbler. Helt lige dobbelt stikninger er et særsyn for høj kvalitet. På Designsofa får du selvfølgelig begge dele. Hvilket er et Quality fact, som vi er meget stolte af.

Fuldt opbygget trækonstruktion
Vores Designsofa er af den højeste kvalitet, så du kan nemt og roligt designe din egen unikke drømmesofa. Derfor er vores konstruktion inden i sofaen også lavet fuldstændig af træ. Der er ingen dele af konstruktionen, som ikke er lavet af træ, og kun beklædt med tekstil eller alternative materialer. Træet i konstruktionen sikrer stabilitet og holdbarhed i sofaen. Dette er et bevis på, at vi ikke går på kompromis med kvalitet.

FSC certificeret træ
Ved Designsofa går vi ind for bæredygtighed og er bevidste om det træ, vi benytter. Vores træ er FSC certificeret. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end hvad skoven selv kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får det rette sikkerhedsudstyr og løn.

EU produktion
Designsofa er dansk design, produceret i Europa, af håndværkere indenfor hver deres felt. Når din forhandler placerer din ordre, sendes den til fabrikken, hvor håndværkerne begynder bygningen af jeres unikke sofa. Træet skæres efter målene, skummet formes, syerskerne syr betrækket, og polstrene betrækker jeres sofa, inden den gennemgår en gennemgribende kvalitetskontrol, og gøres klar til afsendelse, sammen med andres designsofaer, for at sikre optimal udnyttelse af transporten og derved minimal miljøbelastning.

Vores fabrik har en unik beliggenhed for sofa- og polster-industrien. I dette område af Europa produceres bilsæder, og nogle af de største design-mærker indenfor møbler, får produceret her. Håndværkerne har derfor stor erfaring og en lang tradition for at producere vores møbler af markedets højeste kvalitet. Derfor er et Quality facts, som vi er meget stolte af, også de helt lige dobbeltsyninger, som du får med Designsofa.

3D Designprogram
For at du kan få den optimale oplevelse ved at designe din egen drømmesofa, tilbyder vi dig branchens bedste 3D tegneprogram. Her er det nemt at visualisere, hvordan din nye sofa kommer til at se ud, mens du hele tiden kan holde øje med målene.
Desuden kan du, hvis du benytter en tablet, prøve augmented reality, hvor du via ikonet for dette, kan placere dit design i rummet, og se hvordan dit unikke design tager sig ud i dit miljø.

Specielt udvalgt tekstil/læder
Ikke nok med at vores læder og tekstil er specielt udvalgt til at få din unikke drømmesofa til at stå optimalt i mange år, så bruger vi også kun de absolutte bedste stykker af læderet og tekstiler. Alle placeringer er velovervejede og sikrer, at din sofa er smuk og harmonisk på alle flader. Vi benytter kun de bedste uddannede håndværkere i Europa. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og går ind for at sikre, at din drømmesofa har det bedste udseende i mange år.

Kort afstand mellem Nozag fjedre
For at sikre den optimale komfort og stabilitet i din sofa, benytter vi høj kvalitets Nozag fjedre. Disse er placeret med max. 7-10 cm interval målt fra midt til midt af fjedrene. Antallet og afstanden mellem fjedrene er et kvalitetsstempel i din sofa

Ekstra vat indlæg mellem skum og betræk
I forbindelse med syningen af betrækket til din sofa, påsættes et ekstra vat indlæg. Årsagen til at vi altid benytter ekstra vat indlæg mellem skum og betræk er at sikre blød komfort og en lang levetid på det optimale bløde udseende.

Bund/gulv
Alle Designsofaer er altid pænt afsluttet med bund sherting for at sikre at støv m.m. ikke kan samle sig i konstruktionen.

Derved sikrer vi lettere rengøring i og omkring din designsofa.

Fikseret sidde- og ryg-hynder
For at sikre at din designsofa altid har det optimale udtryk og bedste siddekomfort, leveres alle sidde- og ryghynder fikseret med velcro på bagsiden. Dette sikrer hynder mod at skride og forskubbe sig ved brug, og derved få sofaen til at fremstå mindre tiltrækkende, og med mindre risko, for at skubbe hynderne ud af sofaen.