Fleksibilitet

5 cm interval
Med Designsofas unikke 5 cm interval i bredde moduler kan vi hjælpe dig med at udnytte dit rum maksimalt. Fx hvis du vælger et 70 cm modul, og der er mellem 0-2,5 cm for meget i forhold til din væg, har du mulighed med vores sofa at vælge et 65 cm modul, hvilket betyder, at du nu har 0-2,5 cm fra sofa til din væg. Vi anbefaler dog minimum 1 cm luft mellem sofa og væg.

To typer udseende
Vi tilbyder to typer sofaer – Standard og IQ. De adskiller sig fra hinanden af udseende på frontbrættet. Frontbrættet er forsiden af sofaen, under siddehynderne.
Standard er 18 cm bredde på frontbræt, hvor IQ er 12 cm.
Ønsker du ikke speciel højde på sofaen leveres standard med 12 cm ben og IQ version med 18 cm ben.

Siddehøjder
Vores standard siddehøjde er 45 cm. Men da vores sofaer leveres i Standard og IQ versioner med 18 cm frontbræt og 12 cm frontbræt, og træben leveres fra 8-18 cm, kan Designsofa leveres i siddehøjder fra 35-51 cm.

Sædedybder
Vores sofaer kan leveres med to sædedybder – Standard og Kort. Kort sædedybde er en fordel for personer med korte ben eller i miljøer, hvor man ønsker et strømlinet udtryk.

Siddekomfort
Vi tilbyder fem typer komfort i sædehynder for at sikre at du får netop den komfort du ønsker i din nye drømmesofa.
32 kg blød Koldskum
36 kg medium Koldskum med højere tæthed
36 kg Medium koldskum med duntop (duntop pude lavet med små lommer for at sikre optimal vægt absorbering)
36 kg Medium koldskum med Memory skum top
40 kg hård Koldskum

Rygkomfort
For at sikre det optimale valg til din egen unikke sofa, tilbyder vi 4 typer ryghynder:
25 kg medium Polyether
25 kg medium Koldskum
25 kg medium polyether og Memory skum top
Polydun (Polydun er en blanding af dun og Polyether Granulat)
Dette gør, at du kan få den komfort og det udtryk, du ønsker på netop din sofa.

Mange valgmuligheder i moduler, arme og ben
Intet andet sofaprogram tilbyder så mange moduler, arme og ben som vores program. Fx fås en række af vores ben i højde interval på 2 cm, fra 8-18 cm.
Ved de utallige kombinationsmuligheder i vores designprogram, har du derfor mulighed for at designe din helt egen unikke drømmesofa.

Arme 10 arme.
For du kan designe din egen unikke drømmesofa, er det vigtigt, at du har valgmuligheder til at lave dit eget design. Derfor tilbyder Designsofa hele 10 forskellige arme i vores program i variationer 9-27 cm i bredde.

Tilbehør
For at optimere din komplette oplevelse når du designer din egen sofa, er det vigtigt, at du kan fuldende dit design med de rette tilbehør. Derfor tilbyder vi en række tilbehør produkter til din nye sofa. Lige fra nakkestøtte i rette størrelse, passende til breddemoduler fra 50-100 cm, til pyntepuder og universal indlægsarm.

Bi-Color (tri-color)
Når du skal designe din egen unikke drømmesofa, er det også vigtigt for os at tilbyde alle mulige valg. Derfor tilbyder vi, at du kan vælge op til tre tekstiler/læder/farver på din nye sofa. Vælg fx korpus i hvid Paloma læder, ryghynder i blå uld, og nakkestøtter i grøn Lux tekstil. Kun fantasien sætter grænser, når du designer din egen unikke sofa.

Alternativ trådfarve (kontrastsyning)
Når du designer din egen drømmesofa, er det også vigtigt, at du kan personliggøre sofaen til dit eget udtryk. Derfor tilbyder vi, at du kan få alternative syninger på din nye drømmesofa. Vi tilbyder forskellige farver tråd i samme tykkelse, som udstillede modeller.

Stort udvalg af Tekstiler og læder
Ved designsofa er det vigtigt at vi tilbyder dig, så mange muligheder indenfor tekstil og læder, at du med stor sikkerhed kan finde et udtryk på din drømmesofa, som passer til dig. Derfor tilbyder vi mere end 30 valg i læder og mere end 300 valg i tekstil.
Af disse tilbydes en række af produkterne desuden som, Brandhæmmende, Let at rengøre, kæledyrs-venlige og vandafvisende.

Tekstil eller læder efter eget ønsket.
Når du designer din helt egen unikke drømmesofa, tilbyder vi også at du kan vælge dit eget tekstil eller læder, hvis du har ønsker om dette. Hvis du har et unikt ønske og har fundet det betræk som passer perfekt til dig, har du mulighed for at få dette betrukket på din unikke drømmesofa.
Ønsker du din drømmesofa leveret i det, vi kalder kundestof/læder bedes du blot sikre dig, i samarbejde med forhandleren, at den rette mængde tekstil eller læder bliver leveret til vores fabrik, hvorefter vi syr din sofa efter ønske.

Brandhæmmende materiale
Designsofa kan fås i brandhæmmende materiale. Dette er krav til skibe, offshore, og visse offentlige institutioner og kan være en fordel i private hjem. I nogle lande er brandhæmmende materiale lovmæssigt et krav. Vi leverer sofaer til alle disse i hele europa via vores forhandlere.

Byg- til eller adskil over tid!
Når du køber en Designsofa, kan du altid tilkøbe ekstra moduler, arme eller ben, hvis du ønsker, at din sofa skal have et andet udtryk. Med de 5 cm interval i bredde moduler kan du altid udnytte din plads optimalt, også selvom du flytter om eller flytter et andet sted hen.
Vi tager dog forbehold for miljøets påvirkning af betrækket, og udgået betræk.

Click samling
Med Designsofa samler du din nye sofa som en leg. Med vores click samlinger klikker du de enkelte moduler sammen på kort tid. Fra at du får sofaen hjem og til at den er samlet, tager det kun ganske kort tid. Du kan let og enkelt udvide eller ændre din sofa, hvis dine behov skulle ændre sig.

Justerbar nakkepuder
På Designsofa kan du købe let anvendelige nakkepuder. De er lette at flytte rundt med, og du kan altid have puden på netop din ønskede plads. Nakkepuden kan justeres frem og tilbage for at sikre den optimale funktion af produktet.

Lav selv højrygget sofa
Et lille ekstra plus er at hvis du køber nakkepuder til hele din drømmesofa, ligegyldigt størrelsen af dine moduler, kan disse fås i alle størrelser. Nakkepuderne kan således bruges til at lave sofaen i en højrygget variant. Nakkepuderne, som placeres oven på ryghynden, er et tilvalg og let at placere. Dette kan give sofaen et anderledes udtryk uden at skulle købe en højrygget sofa.

Logo print på din sofa
Med designsofa tilbyder vi muligheden for at få printet logo eller andre motiver på tekstilet. Derfor kan du skabe en endnu mere unik designsofa. Om det er puder med et ønsket motiv eller et firmalogo på sofaen, så er dette muligt, og derved skabe lige netop den drømmesofa som du ønsker.
Venligst hør nærmere om betingelserne og priserne via vores kundeservice.

Samhørige produkter i living stil.
Når du designer din egen unikke drømmesofa i Europas største designsofa program, er det vigtigt, at vi også kan levere produkter som matcher din nye sofa. Derfor tilbyder vi elegante stilfulde lænestole i vores living serie. Vores Tradition program er klassiske Nordisk møbel design. Se mere under matchende stole produkter.

Moderne designsofa til Traditionelle Nordiske stole.
Ved at vælge kort siddedybe, hård sædehynde og med højdetilpasset ben er Designsofa ideel som sofa til vores tradition program, herunder Sorø hvilestolen som benyttes af mange seniorer. Vores Tradition program er klassiske Nordisk møbel design. Se mere under matchende stole produkter.

Mulighed for inkontinens dug indbygget i betræk
Ved designsofa har du mulighed for at få indbygget inkontinensdug i dit betræk for at forebygge mod gennemløb af væsker. Dette kan især være en fordel ved offentlige institutioner eller seniorer.